34
35
Artesans alimentaris
del Pirineu
T. 973 510 494
Associació d’Hostaleria
de l’Alt Urgell
T. 973 355 330
Confraria de Sant Sebastià
T. 973 690 402
Associació Cuina
Pirinenca. Centre
d’Acolliment Turístic
de Puigcerdà
T. 972 880 816
cuinapirinenca.com
Associació de Bars
i Restaurants de la Cerdanya
T. 678 444 650
restbarcerdanya.com
Productes Alimentaris
Marca de Garantia
val d’Aran
T. 973 641 801
productesvaldaran.com
Gremi d’ostaleria
val d’Aran
T. 973 640 601
Escòla d’ostalaria de Les
T. 973 647 242
iesostalaria.com
Associació de Restaurants
de la Noguera.
Noguera Cuina
T. 973 400 709
nogueracuina.com
Associació d’Hostaleria
del Pallars Sobirà
T. 973 620 000
Associació La xicoia
T. 669 905 269 / 669 905 266
laxicoia.com
Del Tros al Plat. Productors
del Pallars Sobirà
Tel: 973 621 002
http://deltrosalplat.blogsport.com
APAT (Associació
de Professionals de l’Àmbit
Turístic). Pallars Jussà
T. 973 661 700
Amb els 5 sentits
T. 973 650 187 (Consell Comarcal
del Pallars Jussà)
ALL. Associació Lleidatana
de Cuiners
T. 973 289 238
Amics del Bacallà
T. 973 232 304
Escola d’Hoteleria
i Turisme de Lleida
T. 973 281 180
xtec.cat/iesescolahoteleriadelleida
federació Provincial
d’Hostaleria de Lleida
T. 973 248 858
hostaler.org
Gremi d’Hostaleria
del Solsonès
Tel.: 606 247 069
hostaleriadelsolsones.com
Associació per a la
promoció de productes
de Qualitat del Solsonès
Tel.: 639 132 093
artesansdelsolsones.com
GUSTUM
gustum.org
f
InfoGustum
t
gustum
Laurent Sansen
De foto
Gustum és un projecte de coo-
peració interterritorial (Lleida,
País Basc i Illes Balears) que té
com a objectiu fomentar el de-
senvolupament rural per mitjà
de la promoció dels productes
agroalimentaris de qualitat que
es produeixen al territori i de la
seva sinèrgia amb la restaura-
ció , el turisme i el comerç. El
projecte Gustum és coordinat
pel Consorci Leader Urgell-Pla
d’Urgell i finançat, en diferents
fases, pel Ministeri d’Agricultu-
ra, Alimentació i Medi Ambient
(MAGRANA) i pel Departament
d’Agricultura, Ramaderia, Pesca,
Alimentació i Medi Natural.
EADE
20.000
793.000
explotacions
agràries
i
raMaderes
.
Fires
,
Mostres
i
jornades
gastronÒMiQues
a
cada
coMarca
.
distintius
de
Qualitat
aliMentària
.
7
Quantitat
i qualitat
superFÍcie
destinades
al
sector
priMari
.
ha
Es diu que les comarques de
Lleida són el rebost de Cata-
lunya. Aquí és on l’activitat
agrària i ramadera té un major
pes, tant en superfície conreada
com en protagonisme econò-
mic. L’extensió del territori,
que s’allarga des de les munta-
nyes del Pirineu fins a la plana
de Lleida, fa que a les taules,
als restaurants i a les botigues
alimentàries hi trobem pràcti-
cament de tot. A cada comarca,
mil i una exquisideses.
ASSoCIACIoNS I ENTITATS GASTRoNòMIQUES