Esmorzar entre oliveres, visita al molí amb tast d’olis. La Pobla de Cérvoles
Vine a gaudir d’un esmorzar únic i exclusiu en un bancal d’oliveres i coneix de primera mà com s’elabora l’oli d’oliva verge extra ecològic i biodinàmic. L’experiència s’inicia amb un àpat enmig d’oliveres i consta de pa de pagès amb tomàquet i alls, oli d’oliva verge extra del nostre molí, embotit (llonganissa, bull blanc, pernil salat, formatge), fruita seca, fruita, galetes variades, i cafè o te, suc, cervesa o aigua. Seguidament, es fa la visita guiada al molí d’oli, en la qual s’explica tot el procés d’elaboració de l’oli d’oliva. Després, s’ofereix un tast dels 8 olis que s’elaboren a la finca (3 de verges extra i 5 de condimentats) i altres productes com olivades, melmelades... Hi ha l’opció de poder comprar a l’agrobotiga i també de visualitzar un audiovisual d’un dia de collita a la finca. Finalment, es pot fer, de manera opcional, un passeig lliure senyalitzat per tota la finca.
- Visita guiada al molí d'oli
- Tast de 8 olis (3 verge extra i 5 condimentats)
- Audiovisual d'un dia de collita a la finca
- Passejada lliure senyalitzada per la finca (opcional)
Durada: 3 hores.
Reserva prèvia
Infants de 8 a 13 anys: 15 €/persona
Organitza
EXPERIÈNCIES
A LA MATEIXA COMARCA
pirineu de lleida
L L E I D A
terres de lleida